main logo
445

Caz revoltător în România: Trei elevi au venit beți la ore. A intervenit Poliția

Trei adolescenţi în vârstă de 14 ani ar fi mers beți la şcoală, în localitatea Hidişelu de Jos, judeţul Bihor, România. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Caz revoltător în România: Trei elevi au venit beți la ore

Elevii au devenit recalcitranți în timpul orelor, iar profesorii au cerut ajutorul poliției. La sosirea agenților, doi dintre tineri s-au supus ordinelor, însă cel mai scandalagiu dintre ei nu a fost cooperant și a fost pus la pământ pentru a fi încătuşat, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Întregul moment a fost filmat, iar Poliţia a deschis o anchetă pentru a cerceta intervenţia agenților.

”Poliţistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor poliţistului de a aştepta în curtea şcolii pentru a fi conduşi acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă şi provocând în rândul elevilor indignare şi un sentiment de insecuritate. Poliţistul a solicitat în sprijin un coleg de la acelaşi post de poliţie, însă, pentru că elevul nu se supunea indicaţiilor poliţiştilor, în momentul în care a manifestat agresivitate faţă de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul şi alte obiecte personale, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au condus la postul de poliţie din Hidişelu de Jos, unde a continuat tulburarea ordinii şi liniştii publice şi proferarea de injurii”, a declarat comisarul-şef IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, pentru bihon.ro.

Între timp, adolescentul recalcitrant a fost amendat cu 1.000 de lei românești.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării