main logo
727

Caz fără precedent: Și-a dat în judecată soțul, după ce i-a dat HIV

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 36 de ani, și-a dat în judecată soțul după ce a aflat că a fost infectată cu HIV. Astfel, ea își dorește despăgubiri de aproximativ 55.000 de euro, acuzându-l pe bărbat de neglijență.

Caz fără precedent: Și-a dat în judecată soțul, după ce i-a dat HIVFoto: shutterstock.com

Femeia a declarat, sub protecția anonimatului, că a descoperit că a fost infecată cu HIV după ce a mers la spital din cauză că s-a îmbolnăvit în mod repetat. Ea susține că, timp de șapte ani, soțul ei ar fi întreținut relații sexuale neprotejate atât cu bărbați, cât și cu femei, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

„Imediat ce medicii mi-au spus, mi-am zis: „Nenorocitul ăla mi-a dat HIV”. Am fost loială, așa că nu aveam de unde să iau HIV”, a spus femeia.

După ce a aflat veștile, femeia și-a sunat soțul. „M-am speriat. M-am gândit că a întreținut relații cu alte persoane și le-a dat și lor HIV. I-am spus veștile și el a zis doar „ok”.

Două zile mai târziu, însă, i-a trimis femeii un mesaj în care i-a scris: „Nu pot să cred că mi-ai zis că o să mor.”

„E atât de egoist. S-a comportat de parcă era vorba doar de el, deși eu eram în scaun cu rotile când am ieșit din spital. Am fost extrem de supărată”, a mai spus femeia.

Ulterior, bărbatul i-a spus că ea s-a îmbolnăvit din cauză că este obsedată de curățenie.

„Mi-a sugerat că folosesc prea mult clor și că asta mi-a afectat sistemul imunitar. Acela a fost momentul în care am decis să contactez avocații. Nu am vrut să scape nepedepsit”, a mai spus ea.

Potrivit tabloidului britanic, acesta este un proces fără precedent în Marea Britanie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării