main logo
2982

Cavcaliuc, despre Năstase: Manipulează și dezinformează societatea

După ce Andrei Năstase a declarat că șeful adjunct al Poliției îi pregătește „o surpriză tare frumoasă” liderului PDM, Vlad Plahotniuc, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție imediată pe pagina sa de Facebook.

Cavcaliuc, despre Năstase: Manipulează și dezinformează societateaFoto: agora.md

Acesta spune că informația lansată de copreședintele blocului ACUM este falsă, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„În această seară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, la TV8, politicianul Andrei Năstase a lansat informația falsă precum că, eu, în calitate de șef adjunct al Poliției Naționale încerc să negociez cu el prin intermediul unor persoane interpuse, menținerea poziției mele în cadrul instituției pe care o conduc. 

Țin să precizez că acest politician, în stilul său, manipulează și dezinformează societatea cu scopul de a destabiliza situația din cadrul IGP și de a știrbi credibilitatea mea în calitate de conducător”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

„Subliniez repetat că, în calitate de conducător al Poliției Naționale, îmi mențin verticalitatea și respect jurământul dat, de a sluji poporul și țara în conformitate cu Legea Supremă. 

Vă asigur că, de comun cu colegii, vom fi devotați în continuare normelor constituționale.

Fac apel către politicieni de a nu implica poliția în acțiuni cu caracter politic și de a se abține de la dezinformări și manipulări lansate în spațiul public”, a adăugat Cavcaliuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării