main logo
734

Câțiva miniștri din Guvernul României au fost remaniați

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat astăzi noua formulă a Guvernului României, după ce unii miniştri au fost remaniaţi.

Câțiva miniștri din Guvernul României au fost remaniați

Astfel, Ilan Laufer revine în echipa guvernamentală ca ministru al Dezvoltării, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Gabriel Leş a fost nominalizat pentru funcţia de ministru al Apărării, în locul lui Mihai Fifor, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Marius Budăi, a devenit ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, înlocuind-o în funcţie pe Lia Olguţa Vasilescu, propusă pentru portofoliul de la Transporturi în locul lui Lucian Şova, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

Niculae Bădălău va prelua funcţia de ministru al Economiei, în locul lui Dănuţ Andruşcă, Alexandru Petrescu pe cea de ministru al Comunicaţiilor, în locul lui Petru Bogdan Cojocaru, Daniel Breaz a fost numit la Ministerul Culturii, în locul lui George Ivaşcu, iar la Ministerul Tineretului şi Sportului a fost nominalizat Constantin-Bogdan Matei, în locul Ioanei Bran.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării