main logo
750

Catastrofa aviatică: Evacuarea s-a produs cât de rapid a fost posibil

Informația cu privire că unii pasageri ai avionului, care a luat foc în aeroportul Șeremetievo ar fi încetinit procesul de evacuare încercând să își ia bagajele de mână, nu a fost confirmată.

Catastrofa aviatică: Evacuarea s-a produs cât de rapid a fost posibil

Anterior, mai mute voci au acuzat pe unii dintre pasageri că au luat bagajele de mână și că, prin urmare, se presupune că au împiedicat evacuarea altor pasageri, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Această informație a fost verificată, nu am găsit nici o confirmare", a spus sursa TASS făcând referire la oamenii legii.

Majoritatea pasagerilor din capătul coastei aeronavei, care a fost lovită de incendiu, practic nu aveau nici o șansă de salvare.

„Acest lucru s-a observat după poziția cadavrelor mai multor pasageri aflați la coada aeronavei, care nu au avut nici măcar timp să-și descopere centurile de siguranță, au murit din cauza produselor de ardere, iar alții și-au pierdut cunoștința atunci când avionul a lovit pista. Cauzele deceselor tuturor victimelor sunt acum stabilite”, a spus sursa.

Pasagerii din secțiunea de coadă a avionului, care au reușit să scape, chiar înainte ca avionul să se oprească, s-au mutat în fața garniturii.

„Deocamdată nici o persoană nu a fost identificată”, spun oamenii legii.

Amintim că 41 de oameni au decedat în urma catastrofei aviatice. Avionul decolase de pe aeroportul Șeremetievo din Moscova și se îndrepta spre orașul Murmansk, când a cerut permisiunea de a efectua aterizare de urgență. În timpul aterizării, motoarele aeronavei au luat foc, afectând toată partea din spate a avionului.

A fost deschisă o anchetă penală „pentru încălcarea regulilor de securitate”, a precizat într-un comunicat Comitetul de Anchetă rus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării