main logo
712

Cât va costa Samsung Note 20 și ce are special cel mai scump model

Samsung a anunțat deja un eveniment de tip Unpacked pe 5 august, când cel mai probabil vom afla toate detaliile despre seria Galaxy Note 20.

Cât va costa Samsung Note 20 și ce are special cel mai scump modelFoto: iDevice.ro

Până atunci, avem câteva prețuri neoficiale, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Pe 7 iulie, Samsung a publicat un video pe YouTube în care doar a anunțat un nou Unpacked: 5 august 2020. Desigur, nu-i niciun detaliu că ar fi vorba de Galaxy Note 20, dar în clip apare un stylus și, ei bine, poți deduce de aici că-i vorba de cel mai așteptat telefon cu Android pentru această toamnă.

În doar o săptămână vom afla de ce există două modele, conform zvonurilor, dar și care-s diferențele. Până atunci, Ishan Agarwal a publicat pe Twitter câteva prețuri neoficiale pentru fiecare model în parte. Și, da, vorbim și de versiuni 5G.

Cea mai bună parte la această dezvăluire e că prețurile sunt în euro. Astfel, știi ceva mai bine la ce preț vei putea cumpăra telefonul. 

Pe listă a intrat și Galaxy Buds Live, o pereche nouă de căști wireless despre care Ishan susține că vor fi vândute la 189 de euro.

Aceste prețuri sunt pentru versiunea de 256 GB. Pentru o versiune de 512 GB, prețul ar fi de aproximativ 1.500 de euro.

Potrivit MySmartPrice, diferențele ar fi la ecrane – cel mai ieftin model ar avea doar 60 Hz rată de refresh – și la camere foto. E de așteptat ca Samsung să păstreze senzorul de 108 megapixeli, care a debutat pe Samsung S20 Ultra, dar doar pentru versiunea… Ultra. Cumva, era de așteptat.

Pe S20 Ultra, camera respectivă beneficiază de un zoom digital 100x. Totodată, e mai performantă în situații cu luminozitate scăzută. Altfel, te mai poți aștepta la diferențe de design – dar nu semnificative – și nuanțe noi de culoare. După cum vezi și în imaginile de mai sus, acea nuanță de cupru pare să fie vedeta. Totodată, ecranul pare a fi plat pe versiunea mai ieftină.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării