main logo
521

Cât te costă o zi la Neversea 2018, cel mai mare festival din Europa

Dacă ţi-ai propus să-l vezi pe Armin van Buuren, Steve Aoki , să dansezi pe ritmurile celor de la The Script, Subcarpaţi, Scooter şi mulţi alţi artişti, trebuie şă ştii câteva preţuri pentru aţi face bugetul pentru NEVERSEA 2018.

Cât te costă o zi la Neversea 2018, cel mai mare festival din Europa

Cel mai important lucru, atunci când vorbim de Festivalul Neversea 2018, este biletul de acces pe plaja Modern din Constanţa, acolo unde te aşteaptă 5 scene pe care vor urca peste 200 de artişti în patru zile. 

Un abonament pentru patru zile (5-8 iulie) costă 550 de lei(aproximativ 2200 lei moldovenești), iar un abonament pentru o zi porneşte de la 250 de lei(820 lei moldovenești) 

În cazul turiştilor, după achiziţionarea biletului sau a abonamentelor, urmează o altă cheltuială destul de importantă: cazarea pentru patru nopţi. 

Desigur, scapă de acest lucru cei care vin hotărâţi să doarmă pe plajă, în incinta Neversea.

În cazul în care turistul apelează la soluţia închirierii unui apartament în Constanţa, pe diferite site-uri există multe oferte cu preţuri cuprinse între 300 de lei(1200 lei moldovenești) şi 150 de euro, în funcţie de condiţii sau distanţă faţă de locul desfăşurării festivalului. 

Hotelurile din Constanţa sau Mamaia rămân, de asemenea o alternativă, foarte bună. Aici preţurile pleacă de la 200-250 de lei pe noapte şi urcă în funcţie de numărul de stele ale unităţii respective. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării