main logo
604

Cât costă să-ţi duci copiii acasă la Moş Crăciun, în Laponia

O excursie în Laponia, acasă la Moş Crăciun, pentru doi adulţi şi doi copii, ajunge la un preţ de 6.500 de euro, adică aproape cât preţul unei maşini Logan nouă, însă varianta cea mai ieftină.

Cât costă să-ţi duci copiii acasă la Moş Crăciun, în Laponia

Agenţiile de turism spun însă că excursia de patru zile este una minunată, ce are loc o dată în viaţă.

Agenţiile de turism se întrec în oferte tot mai spectaculoase la Târgul de Turism de la Romexpo, care are loc în perioada 15-18 noiembrie. 

Încă de la intrarea în târg, te întâlneşti cu simpaticul Moş Crăciun, care te atrage să iei loc şi să consulţi o ofertă pentru Laponia, transmite Știri.md.

„Pe Laponia, anul acesta operăm două curse, cu zbor direct până la Levi, în Finlanda, şi sunt operate în datele de 18 decembrie şi 22 decembrie. Sunt programe de patru nopţi, care conţin demipensiune şi o mulţime de excursii care se fac la faţa locului. În general, în perioada Târgului există reducere, şi, spre exemplu, pachetul maxim, cu doi adulţi şi doi copii până în 12 ani, costă în jur de 6.500 de euro”, a declarat, pentru Mediafax, Corina Enache, Sales Manager la o cunoscută agenţie de turism.

Potrivit acesteia, excursia este extrem de frumoasă şi cuprinde întâlnirea cu Moş Crăciun, precum şi multe activităţi de poveste, pe măsura costurilor.

„Excursia aceasta o faci o dată în viaţă, este extrem de frumoasă şi de bine structurată. Există o întâlnire la căsuţa secretă a lui Moş Crăciun din pădure, există o intrare în Parcul lui Moş Crăciun precum şi safari cu husky sau plimbări cu snowmobilul. Mai este inclusă o cină festivă la întâlnirea cu Moş Crăciun”, mai susţine Corina Enache.

La Târgul de Turism de la Romexpo, care a început joi şi se termină duminică, s-au înscris peste 100 de expozanţi – agenţii, hoteluri sau pensiuni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării