main logo
799

Cât costă chiria în vila pe care Rihanna o are la Hollywood

Vila cu trei etaje pe care Rihanna o deține în Hollywood Hills face toți banii. Chiria pe un an costă o avere.

Cât costă chiria în vila pe care Rihanna o are la HollywoodFoto: eva.ro

Dacă a văzut că nu reușește să o vândă, vedeta a decis să închirieze casa superbă din Hollywood Hills. Anul trecut cerea 7,5 milioane de dolari, dar pretențiile ei au fost prea mari și vila a rămas nevândută, transmite Știri.md cu referire la eva.ro.

Vedeta ar fi vrut să scape de această proprietate pentru că petrecea prea puțin timp aici, ea stând mai mult la Londra în ultima vreme. 

Cântăreața în vârstă de 31 de ani n-a fost dispusă să mai reducă din preț, așa că a scos-o de la vânzare și acum o închiriază cu 35.000 de dolari. Pe lună. Adică 420.000 de dolari pe an. Doar nu credeai că oricine își permite să locuiască în casa Rihannei!

Chiriașul va fi cu siguranță încântat: vila cu trei etaje vădește apetitul pentru lux al artistei. Cu șase dormitoare și o suprafață utilă de 660 de metri pătrați, această casă oferă suficient spațiu. 

Și ca să nu există niciun risc să se formeze coadă la toaletă dimineața, construcția mai are două băi de serviciu, scrie ziarul britanic Daily Mail.

La interior, Rihanna a preferat un design bazat pe un ton neutru, alb.

În livingul dominat de un candelabru tronează un pian negru. Sufrageria în care se servește masa beneficiază de lumină naturală din plin, pentru ca gazdele și invitații lor să simtă o atmosferă caldă. 

Deși lucrează mult și nu prea stă locului, Rihanna și-a dotat casa cu o mulțime de facilități, inclusiv cu o sală de cinema.

Clientul are la dispoziție și o sală de fitnes, precum și o splendidă piscină exterioară în care se poate bucura de soarele Californiei.

Rihanna a dezvăluit că locuiește de un an la Londra, ceea ce a surprins pe toată lumea, inclusiv pe locuitorii capitalei Angliei.

Ea a declarat pentru The New York Times că a preferat să trăiască mai mult incognito și să se bucure puțin de acest statut. "Îmi place să mă plimb prin preajma blocului. Când ies la plimbare, încerc să rămân anonimă", a spus ea.

Artistă, creatoare de produse de machiaj şi de colecţii de lenjerie intimă, dar și prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului, Rihanna a obţinut în iunie titlul neoficial de cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari, a anunţat revista Forbes.

La 31 de ani, Robyn Rihanna Fenty le-a depăşit pe Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) şi Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar.

Cea mai mare parte din averea Rihannei provine din turneele şi vânzările sale de discuri, precizează Forbes. Totodată, cântăreața este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty.

După debutul fulminant pe scena muzicală internaţională în 2003, cântăreaţa originară din Barbados a transformat succesele de pe calea undelor într-un veritabil aur antreprenorial, lansându-şi propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty - în colaborare cu grupul francez LVMH -, în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora.

Brandul Fenty Beauty, înfiinţat în urmă cu doar 15 luni, a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii.

Magazinul online al vedetei a fost inaugurat pe 29 mai.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării