1 144
0
Căsătorit de numai 3 luni, regele Thailandei îşi prezintă concubina
1 144
0

Excentricul rege al Thailandei, cunoscut ca Rama X, şi-a numit unul dintre generalii de rang înalt concubină oficială, într-o ceremonie bizară, la care a participat şi cea care i-a deveni soţie în urmă cu trei luni, generalul Suthida Vajiralongkorn, fosta şefă a Gărzii Regale.

Foto: captură video

Generalul-maior Sineenat Wongvajirapakdi a primit statutul de „concubină regală”, într-o revitalizare a unui rol ce n-a mai existat din 1921, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Totodată, este primul rege poligam de la abolirea monarhiei absolute, în 1932, relatează Fox News.   

În cadrul ceremoniei televizate, care a coincis cu aniversarea de 67 de ani a lui Rama X, regele Thailandei i-a oferit concubinei sale patru medalii, între care Cel mai Ilustru Ordin al lui Chula Chom Klao, înfiinţat în 1973, când Capitala Thailandei s-a mutat la Bangkok, şi care a marcat aniversarea de 90 de ani a Casei Regale.   

Regele Thailandei s-a căsătorit cu fosta însoţitoare de zbor devenită bodyguardul său pe 1 mai, cu doar câteva zile înainte de încoronarea sa oficială.   

El a divorţat de trei ori: de prima sa soţie, verişoară de gradul I, a divorţat după ce a avut o relaţie în paralel cu o altă femeie, cu care a făcut 5 copii. 

Aceasta din urmă i-a devenit soţie, dar au divorţat după numai doi ani. Cea de-a treia căsnicie a fost ceva mai lungă: 13 ani, timp în care s-a născut un singur copil.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter