main logo
901

Casa de vedetă: cum arată locuința eco-chic a Jessicai Alba

Jessica Alba, in varsta de 32 de ani, nu si-a decorat casa cu diferite obiecte excentrice si este mai mult cu picioarele pe pamant decat o diva.

E mama, sotie si are propria afacere cu produse bio. Casa din Beverly Hills pe care o detine si in care locuieste este decorata exact dupa preferintele actritei: piese de mobilier vintage alaturi de unele moderne, culori tari si bine asortate si o poveste despre cum a luat nastere interiorul acestei case tipic californiene cu doua etaje, spusa chiar de Jessica Alba.

In momentul in care au achizitionat proprietatea, interiorul nu era tocmai cel visat de Jessica Alba si de sotul sau, producatorul Cash Warren, care, pe atunci, o aveau doar pe prima lor fiica, Honor. Spatiul avea potential, insa trebuia refacut in totalitate. A fost o provocare pe care Jessica Alba a luat-o in serios, mai ales ca actrita se pregatea sa isi lanseze propria linie de produse bio. Si-a spus ca si casa ei va fi una decorata numai cu produse prietenoase cu mediul si s-a orientat spre piesele de mobilier vintage, unele gasite chiar si la targul de vechituri din Pasadena.

Obiectele produse in serie de astazi nu au acel ceva pe care il gasesti la lucrurile vechi. Imi plac obiectele care au o poveste in spate, care au avut o viata inainte de a ajunge la mine”, povesteste Jessica Alba in exclusivitate pentru Domaine Home.

Asa a ajuns sa detina un fotoliu sculptat care, spune Jessica, i-ar fi apartinut lui F.Scott Fitzgerald. This Is Not Ikea si Anthropologie sunt doi furnizori de piese de mobilier pentru celebra actrita. Chiar la intrarea in casa, un perete este decorat numai cu fotografii alb-negru inramate si expuse pe un perete alb. Sunt portrete de demult ale membrilor ambelor familii, atat a lui Cash, cat si a Jessicai.

Mobilierul non-toxic, realizat numai prin procedee ecologice, a fost o prioritate in decorarea interiorului. Jessica Alba a fost atenta chiar si la tipul de umplutura pentru canapele, pe care l-a vrut 100% ecologic, iar ramele din lemn ale canapelelor sunt acoperite cu un strat de vopsea bio ignifuga.

E o casa in care se simt bine copiii, dar si animalele noastre. Poti sari pe canapele si umbla descult. Nimic nu e interzis sau la noi acasa. E o energie foarte placuta, o atmosfera deschisa si vesela. Si oriunde te-ai uita, vezi macar un detaliu din natura”, marturiseste Jessica.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării