main logo
4909

Carla’s Dreams, prins fără mască la București. Cine e noua sa iubită

Solistul trupei Carla’s Dreams, Andrei Țăruș, a fost surprins de paparazzi în București, România, fără machiajul său caracteristic, alături de iubita sa.

Carla’s Dreams, prins fără mască la București. Cine e noua sa iubită

Țăruș a divorțat în 2017 de femeia cu care a fost căsătorit timp de cinci ani, anume Nelea Motricala, o afaceristă de succes din Republica Moldova. Se pare însă că modelul Andra Mirona Axentoi este cea care a cucerit inima artistului.

Paparazzii au observat cuplul în București, într-o zonă selectă a orașului. Anexoi a fost prima care a coborât din mașină, urmată de Țăruș, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Cei doi erau îmbrăcați lejer și aveau o atitudine lipsită de stinghereală. Ei s-au plimbat cu relaxare pe stradă, până au ajuns în locul unde doreau. Solistul Carla’s Dreams s-a oprit și la un magazin, de unde a cumpărat strictul necesar, înainte să continua drumul alături de iubita lui.

Imaginile cu solistul fără mască sunt rare. De ce o poartă acesta? „E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate”, a explicat solistul în trecut, potrivit Viva. „Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis”.

Dacă pe solistul de la Carla’s Dreams îl știi deja, trebuie să afli cine este și iubita lui. Axentoi s-a remarcat la noi în țară după succesul avut pe catwalk și după serie de pictoriale de modă. Ea a fost remarcată de vlogger-ul Bromania, cu care a colaborat pentru mai multe videoclipuri.

Cât despre trupa lui Țăruș, cuvintele aproape că sunt de prisos. Trupa are un succes imens la noi în țară, mulțumită single-urilor lor celebre, cum ar fi „Cum ne noi”, „Sub pielea mea”, „Acele”, „Imperfect” și „Te rog”. Mai mult, Carla’s Dreams a câștigat opt premii în cadrul ediției din 2016 a Media Music Awards. Succesul trupei a dus la colaborări și cu alți artiști celebri din România, precum Inna, Delia, Loredana Groza și Antonia.

Trupa lui Țăruș a făcut furori și în alte țări, printre care Ucraina, Rusia, Kazahstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda și Austria (drept dovadă stând numeroasele comentarii de la videoclipurile Carla’s Dreams de pe YouTube).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării