main logo
508

Carla’s Dreams a susținut un concertul pe o scenă de 200.000 de euro

După 3 concerte sold out la Arenele Romane, Carla’s Dreams au cântat pentru prima dată la Romexpo. 8500 de fani au cântat și au dansat la super show-ul “Nocturn”, o experiență începută în online cu multe piese și testimoniale lansate de-a lungul a 200 de zile.

Carla’s Dreams a susținut un concertul pe o scenă de 200.000 de euroFoto: libertatea.ro

În deschiderea show-ului, au cântat Mark Stam și Vanotek împreună cu Lori, Mikayla și Muse Quartet. „Nocturn” este evenimentul cel mai grandios al unui artist roman, cu o producție impresionantă, de care s-au ocupat peste 100 de oameni, cu scena de 62 de metri liniari, 350 de mp de led, 4 kilometri de cablu, 1000kw consum, 400 de lumini, cel mai puternic sistem de sonorizare din țară, 20 de tiruri cu echipamente, o grafică dedicată, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Invitații speciali ai concertului „Nocturn” au fost Antonia Scena este similară scenei de la Neversea din ediții anterioare și costă în jur de 200.000 de euro. 

Din punct de vedere al scenografiei, conceptul show-ului ”Nocturn” a fost industrial, cu multe cuști retroluminate, în care au fost pe rând dansatori sau instrumentiști și cu ventilatoare în fundalul scenei. 

Un alt element scenotehnic impresionant a fost cercul central de lumini care cobora deasupra scenei. De asemenea, band-ul a fost acompaniat de o orchestră simfonică: viori, violoncele, viole, trompete, trombon, tenori, dar și de o trupă de percuționiști pe butoaie. 

Invitații speciali ai concertului ”Nocturn” au fost ANTONIA, alături de care au cântat ”Te rog”, dar și o piesă în premieră ”Anxietate”. Împreună cu Delia au cântat ”Inima” și super-hitul ”Cum ne noi”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării