415
0
Care este cea mai proastă companie aeriană pentru zboruri scurte
415
0

Ryanair a fost votată pentru al șaselea an consecutiv drept cea mai proastă companie aeriană în Marea Britanie pentru zboruri pe distanțe scurte.

Care este cea mai proastă companie aeriană pentru zboruri scurte

La sondaj au participat alte 19 companii aeriene care efectuează zboruri în Marea Britanie, transmite Știri.md cu referire la Digi24.

Primele cinci companii aeriene din top au fost Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian și KLM, în timp ce Ryanair s-a situat pe ultimul loc. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat că sondajul nu ia în calcul succesul înregistrat de Ryanair în ultimii ani și a adăugat că un sondaj realizat pe 8.000 de călători nu este suficient de reprezentativ pentru a fi luat în serios.

EasyJet s-a situat pe locul 11, în timp ce British Airways a ajuns pe locul 15, din cauza numeroaselor întârzieri ale zborurilor sale. Thomas Cook și Wizz Air s-au situat și ele pe ultimele locuri în topul preferințelor britanicilor.

Ryanair a avut un an dificil, după ce a fost nevoită să anuleze sute de zboruri din cauza unei greve a piloților, iar călătorii nu au primit niciun fel de compensație pentru zborurile anulate. De asemenea, politica bagajelor de mână a fost schimbată de trei ori în 2018.

Pasagerii Ryanair nu au fost impresionați nici de sistemul de îmbarcare, de confortul de la bordul avioanelor sau de mâncarea sau băutura servite la bord.

Citește și
article image
Topul mondial al libertății economice: Moldova e între...
0
63
article image
Cât de grav vor fi afectate cursele aeriene de încălzirea...
0
362
article image
Cea mai aglomerată zi pentru traficul aerian din 2019
0
307
article image
Petrocub Hânceşti a învins, dar n-a urcat nicio treaptă în...
0
231