main logo
776

Care e motivul că Pamela Anderson a părăsit furioasă o gală de caritate

Pamela Anderson (51 de ani), invitată de clubul francez de fotbal Olympique Marseille să susţină o gală caritabilă dedicată copiilor sărmani, a părăsit furioasă evenimentul, după ce organizatorii au scos la licitaţie un obiect în scopul strângerii de fonduri pentru catedrala Notre-Dame.

Care e motivul că Pamela Anderson a părăsit furioasă o gală de caritate

Cunoscuta actriţă a fost invitată să participe şi să suţină o gală de strângere de fonduri dedicată copiilor nevoiaşi din Marseille, organizată de clubul francez de fotbal Olympique Marseille, transmite Știri.md cu referie la adevarul.ro.

La un moment dat, organizatorii au scos la licitaţie şi un obiect de colecţie cu scopul obţinerii de fonduri pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame, din Paris, grav afectată de incendiul din 15 aprilie.  

Obiectul s-a vândut cu 100.000 de euro, bani care urmează să fie direcţionaţi pentru refacerea lăcaşului de cult.

Cunoscuta actriţă a părăsit imediat gala, în urma acestei situaţii, şi a reacţionat ulterior pe Twitter, unde a scris că banii le-ar fi fost mult mai utili copiilor săraci din Marsilia, potrivit Page Six.    

„Azi noapte am fost la gala anuală a clubului Olympique Marseille pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru copiii din Marsilia. Doar intenţii bune. Apoi, un obiect surpriză a fost scos la licitaţie pentru reconstrucţia Notre-Dame. Sigur copiii din Marsilia ar fi putut folosi cei 100.000 de euro mai bine decât acea biserică, care a primit deja peste un miliard de euro donaţii de la miliardari“, a scris actriţa pe Twitter.

Pamela Anderson a continuat prin a le solicita organizatorilor să se mai gândească şi să doneze şi acea sumă copiilor. „Sper ca organizatorii să se răzgândească şi să doneze şi acei bani acolo unde este nevoie de ei: comunităţii din Marsilia, unde intenţionau iniţial. Şi să continue să le facă vieţile mai bune copiilor“.

Reprezentanţii clubului francez au declarat pentru AFP că au strâns aproximativ 500.000 de dolari, bani care vor merge către copiii nevoiaşi.  

Unii dintre cei mai bogaţi oameni din Franţa, printre care Francois-Henri Pinault şi Bernard Arnault, au donat câte o sută de milioane de euro pentru a ajuta la refacerea catedralei. 

Donaţii au venit şi din România, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a donat 10% din salariul pe trei luni. Până în acest moment, donaţiile se ridică la suma de un miliard de euro, notează sursa citată.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării