main logo
5229

Caracal. Daniela Dincă: Tatăl meu nu a distrus doar familiile fetelor

Daniela Dincă, fiica monstrului din Caracal, rupe tăcerea la România TV şi vorbeşte despre relaţia cu tatăl ei.

Caracal. Daniela Dincă: Tatăl meu nu a distrus doar familiile fetelor

Fiica criminalului de la Caracal a spus că nu crede în majoritatea acuzațiilor și că va ataca în judecată pe toți cei care spun minciuni despre familia ei, transmite Știri.md cu referire la Româniatv.net.

"Noi nu avem nicio treabă cu ce s-a întâmplat acolo, nu înţeleg de ce am fost băgaţi în această poveste. Sunt mulţi oameni care spun o grămadă de minciuni. Voi face plângere pentru tot ce s-a spus. Eu sunt o persoană normală, lucrez în agricultură. Voi face plângere şi cine a vorbit de noi, trebuie să vină cu probe.

Acum nu sunt în Italia. Nu fac agricultură în Italia. Eu am fost în faţa autorităţilor în mod voluntar, toţi membrii familiei am fost. Nici nu se ştie de câte ori am fost noi în faţa procurorilor. Dacă era adevărat ce se spune la TV, eu eram deja arestată!

Noi suntem o familie care munceşte. Tu crezi că dacă era ceva adevărat despre noi, membrii familiei, carabinierii din Italia ne lăsau liberi? Vorbesc şi despre fratele meu care lucrează acolo. Tot acest scandal ne afectează şi pe noi. Nu vrei să vezi ce ameninţări primesc eu pe telefon. Nu-şi imaginează nimeni. Şeful meu care a murit era un om extraordinar. Nu era proxenet. Nu l-am omorât eu, a murit de cancer la plămâni. Eu am fost alături de el două luni în spital. Niciun membru din familia mea nu a fost mai jos de regiunea Veneto, în Italia. Au fost doar minciuni. Eu nu zic că nu există proxeneţi, dar noi nu avem nicio treabă cu ei, cu zona Puglia. Noi lucrăm în Veneto”, a spus Daniela Dincă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării