main logo
740

Camionul cu 39 de cadavre. Poliţia britanică: Victimele erau din Vietnam

Poliţia britanică a anunţat că suspectează că toate cele 39 de persoane descoperite decedate, descoperite săptămâna trecută într-un camion din comitatul Essex, erau din Vietnam, informează postul BBC News.

Camionul cu 39 de cadavre. Poliţia britanică: Victimele erau din Vietnam

Cadavrele au fost descoperite într-un container frigorific transport de un camion, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Poliţia din comitatul Essex a transmis vineri că este în contact cu un număr de familii din Vietnam şi cu autorităţile vietnameze.

„În acest moment, credem că victimele sunt cetăţeni vietnamezi şi suntem în contact cu guvernul vietnamez", a declarat Tim Smith, un oficial din cadrul Poliţiei din Essex.

Iniţial, autorităţile britanice au bănuit că migranţii găsiţi morţi în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceştia ar putea fi vietnamezi. Un preot catolic din Vietnam a declarat pentru Reuters că bănuieşte că cele mai multe dintre victime sunt vietnamezi.

Poliţia britanică a informat că foarte puţine dintre victime aveau asupra lor acte de identitate şi speră să identifice cadavrele cu ajutorul analizelor ADN.

Mai multe persoane au fost arestate sau sunt căutate de autorităţile britanice în legătură cu acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării