main logo
396

Calvarul unui bătrân: 42 de secunde, 9 pumni și 12 lovituri de picior

Fractură de coloană cervicală, dinţi lipsă şi dureri în tot corpul. Bătrânul călcat în picioare pe treptele unui pasaj din centrul Braşovului şi-a revenit în simţiri. Puţin a lipsit să nu rămână paralizat pe viaţă din cauza atacului.

Calvarul unui bătrân: 42 de secunde, 9 pumni și 12 lovituri de piciorCalvarul unui bătrân: 42 de secunde, 9 pumni și 12 lovituri de picior

Unul dintre bătăuşi e chiar cel pentru care muncea bătrânul. Scandalul a început când bietul om i-a cerut arendașului banii care i se cuveneau.

La 66 de ani, e nevoit să muncească pământul pentru a-și ajuta fiul bolnav. Acum nu se gândește la pedeapsa pe care ar merita-o cei care mai aveau puțin și-l omorau în bătaie. Singura sa grijă e să revină cât mai repede la muncă.

42 de secunde a durat calvarul. E un chin până şi să priveşti imaginile, darămite să-ţi imaginezi prin ce a trecut sărmanul om, snopit în bătaie de doi tineri ce-i puteau fi nepoţi, scrie Digi24.

Dumitru Neculai, victimă: „Eu știu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân... Nu-mi amintesc exact...”

Întreaga scenă s-a petrecut într-o intrare în pasajul subteran. Bărbatul, lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele, s-a prăbuşit pe scări. Întreaga scenă, de o agresivitate extremă, a fost surprinsă de această cameră de supraveghere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării