main logo
384

Bruce Dern îl va înlocui pe regretatul Burt Reynolds în viitorul film al lui Tarantino

Regizorul Quentin Tarantino a optat pentru Bruce Dern pentru a-l înlocui pe regretatul actor Burt Reynolds, în filmul 'Once Upon a Time in Hollywood', potrivit mass-media americane.

Bruce Dern îl va înlocui pe Burt Reynolds în filmul lui Tarantino

Burt Reynolds, care trebuia să-l interpreteze pe George Spahn în acest film, a murit la 6 septembrie cu câteva zile înainte de a începe turnarea peliculei, relatează Știri.md cu referire la agerpres.ro.

Bruce Dern, prieten apropiat al lui Reynolds, se afla în Spania pentru a filma 'Remember Me', însă echipa viitoarei producţii a modificat calendarul, fapt ce îi va permite să plece în Los Angeles (California) pentru a colabora cu Tarantino.

Astfel, Dern se alătură unei distribuţii din care mai fac parte Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy şi James Remar.

"Povestea are loc în Los Angeles în 1969, în apogeul Hollywood-ului hippie. Cei doi protagonişti sunt Rick Dalton (DiCaprio), o fostă vedetă de western de televiziune şi dublura sa, cascadorul Cliff Booth (Pitt). Ambii au probleme pentru a triumfa acum la Hollywood. Însă Rich are o vecină celebră (...) Sharon Tate", dezvăluia Tarantino în martie.

Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, este una dintre cele nouă persoane masacrate de Charles Manson şi de secta sa 'Familia', ale căror crime au bulversat societatea americană şi au marcat un punct aparte în contracultura anilor 60.

Dern îl interpretează pe Spahn, un bătrân nevăzător, al cărui ranch a fost folosit de Charles Manson ca loc de adăpost pentru secta sa, cu câteva luni înainte de asasinarea lui Sharon Tate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării