305
0
Britney Spears a fost externată din clinica de psihiatrie
305
0

Britney Spears a fost externată din clinica de psihiatrie în care s-a internat în urmă cu o lună de bună voie. Artista a fost externată joi şi a părăsit clinica în compania iubitului ei, Sam Asghari.

Surse apropiate cântăreței au declarat pentru TMZ că Britney își va continua tratamentul medicamentos acasă, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Cântăreața a transmis că s-a internet pentru că a avut nevoie de timp după ce a simțit că-i scapă lucrurile de sub control și se va întoarce în curând pe scenă. 

„Încerc să mă ocup un timp de mine, dar tot ce s-a întâmplat face să fie mai greu pentru mine. Nu credeţi tot ce citiţi şi auziţi”, a mai spus Britney. 

Britney a mai avut și în trecut probleme emoționale, ea suferind o serie de episoade depresive. 

În anul 2008, artista a trecut printr-o perioadă extrem de grea, după ce a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline. 

Cântăreața a revenit în prim-plan la sfârșitul anului 2008 cu albumul şi turneul mondial ”Circus” şi a concertat în Las Vegas începând din 2014. 

În luna ianuarie, Britney Spears a renunţat la o nouă serie de spectacole pe care urma să se le susţină în acest oraş din cauza stării de sănătate a tatălui ei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter