main logo
1809

Britanicii vaccinați se plâng de episoade frecvente de strănut. Care e explicația

Britanicii vaccinați, care s-au infectat cu coronavirus, se plâng de episoade frecvente de strănut.

Britanicii vaccinați se plâng de episoade de strănut. Care e explicațiaFoto: Shutterstock

Cele trei simptome specifice infectării cu coronavirus recunoscute de Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie sunt tusea persistentă, febra și pierderea mirosului și a gustului, potrivit independent.co.uk.

Cu toate acestea, cei care folosesc o aplicație de raportare a acestor simptome, specifice infectării cu coronavirus, se plâng de episoade de strănut, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

”Deși principalele simptome rămân pierderea mirosului și a gustului, tusea, febra și durerile de cap, am descoperit că strănutul este mult mai des întâlnit în rândul celor vaccinați”, au precizat mai mulți experți.

Raportul oamenilor de știință sugerează că strănutul este mai mult un simptom specific unei răceli sau alergii, însă poate fi vorba și de Covid-19, fiind întâlnit printre cei vaccinați.

”Datele ne-au arătat că cei care au fost vaccinați și s-au infectat cu SARS-CoV-2 au avut episoade frecvente de strănut. Astfel, acest lucru sugerează că dacă strănuțați foarte des și sunteți ,totuși, vaccinați, ați putea fi infectați cu coronavirus”, au mai adăugat ei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării