main logo
1590

Brexit: Drama unui cuplu de români în Marea Britanie: Nu merităm asta

Un cuplu din România, stabilit în Marea Britanie, a fost victima vandalismului, în ultimele trei zile, înainte de Brexit.

Brexit: Drama unui cuplu de români în Marea Britanie: Nu merităm asta

Cei doi români au o firmă de taxiuri și au povestit cum în ultimele zile au fost victimele vandalismului, cauzat de Brexit, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Mașinile lor ar fi fost distruse, zgâriate, iar cauciucurile, sparte.

Cuplul, care locuiește în Marea Britanie, a mai adăugat că în patru ani de zile nu au mai avut parte de o astfel de experiență.

„Muncim din greu pentru ce avem și trăim o viață decentă cu copiii noștri. Nu avem probleme cu nimeni. Când am văzut că cineva ne-a spart un cauciuc am crezut că a fost un accident. 

Competiția aici este foarte mare, pentru că sunt multe companii de taxiuri, dar Brexitul văd că este un motiv și mai mare pentru a fi urâți. Muncim din greu în fiecare zi, nu încălcăm legea, plătim taxele și îi ajutăm pe oameni. 

Nu merităm asta. Nu trimitem bani acasă și nu ne întoarcem în România să cumpărăm lucruri scumpe. Nu ne putem întoarce din cauza situației politice”, au mai spus ei.

În urma întâmplărilor la care au luat parte, cei doi români au depus plângere la poliție, iar autoritățile au început cercetările.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării