main logo
746

Bonusuri de 30.000 de euro, oferite angajaților unei fabrici

Muncitorii unei fabrici au primit un bonus de 30.000 de euro. Angajații fabricii au avut parte de o surpriza plăcută la începutul acestui weekend.

Bonusuri de 30.000 de euro, oferite angajaților unei fabrici

Muncitorii de la o fabrică de oţel din Belgia au avut o surpriză de proporţii la începutul acestui weekend, când s-au trezit cu 30.000 de euro bonus în conturi, scrie BBC News.

Muncitorii aveau de primit un bonus de 100 de euro, însă din cauza unei greşeli au primit o sumă de 300 de ori mai mare, transmite Știri.md cu referire la Capital.ro.

Mulţi dintre ei şi-au dat seama că este vorba despre o eroare, însă alţii s-au grăbit să profite de bani şi i-au folosit pentru a-şi plăti datoriile sau, în alte cazuri, i-au jucat la cazinouri.

Compania cu sediul în Charleroi şi-a cerut banii înapoi. Nu se ştie deocamdată câţi dintre cei 230 de muncitori ai companiei Thy-Marcinelle au primit bonusurile uriaşe. 

Cei mai mulţi dintre ei au salarii lunare de aproximativ 1.600 de euro.

„Am fost şocat să văd atâţia bani în cont. Dar mi-era clar că este o greşeală, aşa că nu m-am atins de ei. Mi-am luat salariul şi am lăsat restul deoparte, ca măsură de precauţie. Problema e că ştiu oameni care au cheltuit o parte din sumă. Știu că unii s-au dus la cazino, alţii şi-au plătit datorii, iar altora le-a fost retrasă suma imediat”, a declarat un muncitor.

Legea prevede ca în cazul în care se fac plăţi în mod eronat, acestea trebuie rambursate obligatoriu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării