main logo
371

Bolivia: Un autocar cu turişti s-a răsturnat, cel puţin 25 de morţi

Cel puţin 25 de persoane au murit după ce autocarul în care se aflau s-a prăbuşit într-o râpă, în Bolivia. Acesta este cel mai grav accident de acest fel de la începutul anului şi până în pretent, au informat autorităţile locale.

Bolivia: Un autocar cu turişti s-a răsturnat, cel puţin 25 de morţi

"Suntem pe cale de a recupera cadavrele - până în prezent avem 25 de morţi şi 24 de răniţi care au fost transportaţi către mai multe spitale, a informat şeful poliţiei rutiere, Fernando Rojas, citat de agenţia de presă boliviană ANF, transmite Știri.md cu referire la Româniatv.net.

Accidentul s-a produs în timp ce autocarul cu turişti a încercat să depăşească un alt vehicul şi s-a izbit frontal cu un vehicul, răsturnându-se în prăpastie de la aproximativ 200 de metri, potrivit şefului poliţiei, Yuri Calderon.

Bilanţul iniţial al victimelor era deocamdată de 17 de morţi, a anunţat Calderon. Accidentul s-a produs în timp ce autocarul se îndrepta către localitatea Rurrenabaque, a anunţat Calderon.

Imaginele televiziunii locale Unitel înfăţişează echipe de salvare care caută victimele pentru a le salva. În imagini pot fi văzute echipe de salvare echipate cu frângii, care se deplasează pe pantele prăpastiei pentru a salva victimele căzute în râpa adâncă, scrie presa franceză.

Acelaşi post de televiziune arată şi carcasa total avariată a vehiculului.

Acesta este cel mai grav accident care se petrece în Bolivia de la începutul acestui an. în ianuarie, la sfârşitul săptămânii de 19 spre 20 ianuarie, 22 de persoane au murit în urma unei coliziuni frontale şi alte 12 persoane, după ce autobuzul în care erau a căzut în prăpastie. 

Un alt accident cu victime s-a produs în 18 februarie, când un autocar a intrat în coliziune cu un camion, rezultând moartea a 24 de persoane. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării