main logo
646

Bloggeriță, acuzată că și-a înscenat un accident pentru publicitate

O așa-numită vedetă de Instagram, o tânără din SUA, cu peste 200.000 de abonați la contul ei, este acuzată că și-a înscenat un accident pentru a publica online fotografii regizate.

Bloggeriță, acuzată că și-a înscenat un accident pentru publicitate

Tiffany Mitchell este blogger de life-style pe Instagram și deși neagă că accidentul a fost unul regizat, nimeni nu pare să o creadă. În urma a sute de comentarii negative, americanca a ascuns imaginile respective de pe rețeaua de socializare, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Pe 31 iulie, Tiffany, considerată un influencer pe Instagram, a publicat fotografii în care apărea rănită în urma unui accident de motocicletă - așa cum povestea chiar ea. În urmă accidentului tânăra din Nashville s-a ales cu răni minore.

Potrivit versiunii oferite de Tiffany, o prietenă, fotograf profesionist, se afla cu ea fix în acel moment și a făcut fotografii în timpul și după evenimentul traumatic.

10 imagini, inclusiv una în care Tiffany zace pe marginea drumului cu o sticlă de apă Smartwater lângă ea, au fost publicate pe Instagram alături de un text lung în care descria accidentul drept ”ireal”.

Totodată mărturisea publicului ei de pe Instagram că a fost aruncată de pe motocicletă și că mai mulți străini au îngrijit-o și au ajutat-o să ia motocicleta de la locul accidentului.

Tănăra a mai povestit că un prieten a murit în urma unui accident asemănător, și că evimentul prin care a trecut a afectat-o mult.

Dacă la început comentariile erau mesaje de încurajare și urări de bine, treptat s-au transformat în reacții negative în care era acuzată că a simulat totul pentru a strânge aprecieri și a promova un brand.

Tiffany a povestit celor de Buzzfeed News că nu ar transforma niciodată o poveste personală într-o campanie de marketing. Cu toate acestea, afectată de mesajele negative, a decis să-și arhiveze fotografiile respective, adică acestea au disparut de pe contul ei.

Tânăra susține într-un clip filmat și publicat pe Instagram că fotografiile nu au fost sponsorizate și că nu a încercat să cosmetizeze un accident pentru a strânge simpatie și aprecieri. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării