198
0
Bilanţul atacurilor teroriste din Noua Zeelandă a crescut
198
0

Bilanţul atacurilor din martie de la două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă, a crescut la 51 de morţi, după ce un cetăţean turc care fusese spitalizat în urma atentatului a decedat, au informat autorităţile din Noua Zeelandă şi Turcia, citate de Euronews.

„Acest bărbat se afla la Terapie Intensivă din ziua atacului”, a declarat premierul Jacinda Ardern într-un comunicat, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro

„Cu toţii am sperat că se va face bine, însă el a decedat din cauza rănilor suferite în timpul atacului de la moscheea Al Noor”, se mai arată în document.

Ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, a anunţat pe Twitter: „Din păcate, l-am pierdut pe cetăţeanul nostru Zekeriya Tuyan, care fusese grav rănit în urma atacului perfid din Christchurch, Noua Zeelandă”.

Brenton Tarrant, un australian în vârstă de 28 de ani, este principalul suspect în cazul atacurilor armate de la cele două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă. Următorul termen al procesului său a fost stabilit pe 14 iunie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter