main logo
461

Bilanț sumbru: Nouă persoane au murit în urma intemperiilor din Italia

Alte trei persoane au murit în Italia în urma precipitaţiilor abundente şi a vânturile puternice din întreaga ţară, ridicând astfel la nouă victime bilanţul provizoriu al persoanelor decedate.

Bilanț sumbru: Nouă persoane au murit în urma intemperiilor din Italia

Un pompier a murit în timpul unor operaţiuni de salvare întreprinse în regiunea alpină Bolzano (Tirolul de Sud), în apropiere de graniţa cu Austria, iar o femeie a murit în provincia învecinată Trento, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Pompierul a fost strivit de un copac prăbuşit la pământ, iar femeia a fost prinsă în locuinţa ei de o viitură de noroi şi pietre, a anunţat marţi agenţia de presă ANSA.

Un practicant de kite-surfing a murit în apropiere de Rimini, un oraş de pe ţărmul Mării Adriatice, după ce vânturile deosebit de puternice l-au făcut să se izbească violent de o stâncă, a raportat ANSA.

Furtunile din provincia nord-vestică Liguria au determinat închiderea aeroportului din Genoa şi au provocat avarii severe la nivelul căilor de acces spre staţiunea turistică Portofino, care a rămas izolată de restul regiunii.

Zeci de mii de locuinţe din nordul Italiei au rămas fără electricitate, iar şcolile au fost închise ca măsură de precauţie în mai multe oraşe, inclusiv în Roma, Napoli şi Veneţia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării