main logo
811

Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Cântăreaţa americană Beyonce va susţine un recital la nunta fiicei unice a celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, alături de staruri de la Bollywood.

Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Invitaţi de marcă vor fi aduşi din lumea întreagă la bordul a 100 de curse charter pentru a asista la ceremoniile spectaculoase organizate cu ocazia acestei căsătorii, informează Reuters.

Isha Ambani, în vârstă de 27 de ani, se va căsători cu Anand Piramal, în vârstă de 33 de ani, în capitala financiară a Indiei, Mumbai, în cursul zilei de marţi, însă festivităţile vor începe încă din acest weekend în oraşul Udaipur, unde vor avea loc trei zile de cântece, dansuri şi ritualuri pre-maritale. 

Magnatul indian are şi doi fii - Anant şi Akash, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Invitaţii vor avea acces la o aplicaţie pentru smartphone ce prezintă activităţile organizate cu ocazia nunţii, ce includ şi un concert privat susţinut de Beyonce.

Peste 100 de curse charter vor ateriza pe aeroportul din Udaipur, a declarat pentru Reuters o sursă care a refuzat ca identitatea să îi fie dezvăluită.

Staruri de la Bollywood, inclusiv Priyanka Chopra - care s-a căsătorit weekendul trecut - vor fi prezente la această căsătorie.

Companiile mass-media din India s-au lansat în speculaţii potrivit cărora lista invitaţilor îi cuprinde pe fostul preşedinte american Bill Clinton, alături de soţia lui, Hillary, fostul candidat democrat la alegerile prezidenţiale organizate în Statele Unite în 2016.

„La acest eveniment vor veni mulţi vizitatori din străinătate, aşadar vameşi şi angajaţi ai Biroului de Imigraţie au fost aduşi pe aeroport şi vor rămâne activi pe parcursul următoarelor cinci zile”, a precizat aceeaşi sursă de pe aeroportul din Udaipur.

Sursa a refuzat să precizeze onorariul pe care Beyonce îl va primi pentru acest concert privat. Presa din India a evitat la rândul ei să avanseze o cifră.

Nunta va realiza unirea a două dintre cele mai influente familii din India.

Mukesh Ambani, preşedintele grupului Reliance Industries, deţine o avere netă estimată la 47 de miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes. 

Familia Piramal deţine afaceri în industria farmaceutică şi în domeniul imobiliar şi, potrivit unei informaţii difuzate de India Today, ar fi oferit cuplului o reşedinţă în Mumbai ce se află pe plajă şi are o suprafaţă de 4.645 de metri pătraţi.

Mulţi oameni din India, unde milioane de persoane trăiesc în sărăcie extremă, au urmărit cu atenţie pregătirile de nuntă, inclusiv logodna cuplului, organizată la hotelul Villa D’Este de pe malul lacului Como din Italia, la care au participat peste 600 de invitaţi şi în timpul căreia a avut loc un concert privat susţinut de John Legend.

Ziarele şi site-urile de ştiri din India au publicat din abundenţă detalii despre ceremonia nupţială, bijuteriile şi ţinutele vestimentare ale mirilor. 

La organizarea petrecerii de nuntă au participat unii dintre designerii de top ai Indiei.

Invitaţiile de nuntă includ coliere şi pietre preţioase şi au fost expediate în coşuri florale cu două etaje, care au costat fiecare 300.000 de rupii (4,236 dolari), precizează India Today.

Această nuntă este cea mai recentă dintr-o serie de căsătorii ale unor celebrităţi indiene, începută anul trecut, când jucătorul de crichet Virat Kohli s-a căsătorit cu actriţa bollywoodiană Anushka Sharma.

Weekendul trecut, actriţa Priyanka Chopra şi cântăreţul american Nick Jonas au organizat o nuntă de două zile în unul dintre cele mai ostentative palate regale din India.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării