main logo
638

Belarus a închis frontiera cu Ucraina din cauza fluxului de arme

Granița Belarusului cu Ucraina a fost închisă din cauza fluxului de arme venite dinspre statul ucrainean, a anunțat președintele bielorus Aleksandr Lukașenko, potrivit bucpress.eu.

Belarus a închis frontiera cu Ucraina din cauza fluxului de arme

„Am fost nevoiţi să închidem complet graniţa cu fraţii noştri, cu Ucraina, chiar mai mult decât cu Blocul Atlanticului de Nord, care ne-a părut întotdeauna a fi inamicul numărul unu încă din cele mai vechi timpuri”, a afirmat Lukașenko, în timpul unei conferințe internaționale, la nivel înalt, de combatere a terorismului, care a avut loc, marți, la Minsk, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

În aceste condiții, președintele Belarusului a explicat că țara sa a fost nevoită să-și consolideze controlul la frontiera cu Ucraina.

„A apărut un potop de arme. Şi acolo unde arma este în mâinile oamenilor obișnuiți, în special, ... naționalişti, așteptați terorismul", a spus președintele bielorus.

Totodată, el consideră că intensificarea controlului la graniţa cu Ucraina este ceva „ştraşnic şi care în prezent continuă”.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării