316
0
Bebeluș, în pericol de moarte din cauza unui gel pentru dureri de dinți
316
0

O mamă din Noua Zeelandă a dezvăluit că fetița ei de șapte luni, Athena, a fost în pericol de moarte din cauza unui produs recomandat de medic pentru calmarea durerilor dentare.

Jessica Vermunt a povestit că micuța avea probleme cu dinții și că a dat-o cu Bonjela, un gel antiseptic cu efect analgezic, ce ajută la calmarea durerilor asociate cu erupția dentară, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Fetița s-a simțit rău și a fost dusă de urgență la Spitalul Starship din Auckland. 

Femeia a povestit că Athena a fost la un pas de moarte după ce i s-a administrat o doză mult prea mare de gel antiseptic. 

Jessica Vermunt a povestit că micuța avea probleme cu dinții și că a dat-o cu Bonjela, un gel antiseptic cu efect analgezic, ce ajută la calmarea durerilor asociate cu erupția dentară. 

Fetița s-a simțit rău și a fost dusă de urgență la Spitalul Starship din Auckland. Femeia a povestit că Athena a fost la un pas de moarte după ce i s-a administrat o doză mult prea mare de gel antiseptic. 

„Ingredientul activ din Bonjela va face ca sângele copilului să devină acid și provoacă insuficiență renală acută”, a avertizat mama fetiței. 

Ea spune că este conștientă că i-a dat cu mai mult gel decât trebuie, dar că vrea să se știe că produsul poate pune în pericol viața unui copil, potrivit metro.co.uk. 

În anul 2009, în Marea Britanie, Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale a concluzionat că utilizarea acestui produs nu trebuie utilizată de nimeni sub vârsta de 16 ani. 

Citește și
article image
Cutia în care părinții își pot abandona bebelușii fără să...
0
307
article image
Un bebeluș de un an a murit după ce a fost uitat în mașină...
0
4440
article image
Un bebeluș, găsit pe un deal, lângă cinci persoane decedate
0
1282
article image
Mamă și pruncul său, găsiți înecați într-o fântână de la...
0
13115