main logo
1467

Bătrână de 77 de ani, bătută și violată de un tânăr beat

O bătrână de 77 de ani, din judeţul Iaşi, a trecut prin clipe cumplite.

Bătrână de 77 de ani, bătută și violată de un tânăr beat

Un tânăr de 21 de ani a intrat noaptea peste ea în casă, a bătut-o şi a violat-o. 

În final, bătrâna a scăpat cu fugă şi i-a povestit totul unei vecine, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Victima a fost transportată apoi la spital unde a avut nevoie de îngrijiri medicale. La scurt timp, pe baza mărturiilor bătrânei, suspectul a fost reţinut.

Femeia este văduvă şi trăieşte de mai mulţi ani singură. Vecinii spun că tânărul este din alt sat, dar cunoastea pe bătrâna: a stat la ea în gazda o perioadă şi a mai ajutat-o prin gospodărie. 

Femeia povesteşte că, după ce s-ar fi cinstit la barul din sat, a mers acasă la ea, iar când i-a deschis uşa, a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra ei, apoi a agresat-o sexual.

„I-a zis ‚Tanti, dă drumu la uşă’. A apucat să-i dea drumul şi a sărit la dânsa la bătaie. Să vină unu peste tine să te ia la bătaie şi apoi să te violeze”, spune o vecină.

Sătenii susţin că tânărul are patima băuturii şi tot timpul era foarte violent.

„Băiatul a stat 2 săptămâni, o stat în casă la dânsa şi acum s-a gândit să-i facă greutăţi. Foarte periculos, când bea nu judecă, ce-i iese în cale, el bate”, spune o localnică.

Tânărul de 21 de ani este acum în arest preventiv, acuzat de viol. Dacă va fi găsit vinovat, risca să stea după gratii până la 10 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării