main logo
873

Bătrân din România, prins de 35 de ori conducând fără permis

Un bătrân de 74 de ani, din Ploieşti, a fost arestat preventiv, după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu de trei ori, fiind găsit conducând maşina.

Bătrân din România, prins de 35 de ori conducând fără permis

Ploieşteanul a fost prins de 35 de ori la volan, deşi avea permisul anulat, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii din Ploieşti au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 4 decembrie 2018, de către Judecătoria Ploieşti, pe numele unui ploieştean de 74 de ani, instanţa luând decizia înlocuirii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv pentru 39 de zile.

„Bărbatul, recidivist post-condamnatoriu, este cercetat în prezent pentru săvârşirea a 35 de infracţiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, precum şi pentru trei infracţiuni de furt (produse alimentare din supermarketuri)”, a transmis, joi, Poliţia Prahova, într-un comunicat de presă.

Bătrânul era cercetat sub măsura arestului la domiciliu, fiind depistat de poliţişti de trei ori încălcând dispoziţia instanţei, şi anume arestul la domiciliu, după ce a fost depistat de poliţişti la volanul maşinii sale, deşi avea permisul anulat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării