main logo
961

Bătaie violentă pe stradă. O femeie, atacată cu ranga de un cuplu

Bătaie cu ranga în plină stradă. Scena violentă a avut loc în Mangalia. O femeie a fost pusă la pământ și lovită cu o bară metalică și cu picioarele de către doi soți.

Bătaie violentă pe stradă. O femeie, atacată cu ranga de un cuplu

Cei doi au sărit la bătaie pe fondul unui conflict mai vechi care a pornit de la o casă pe care femeia o construiește lângă locuința celor doi, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Cuplul este în conflict cu femeia de când aceasta a cumpărat un teren lângă casa lor și a început să construiască un imobil. 

Acum, cuplul ar fi blocat intrarea unor muncitori pe șantierul respectiv, iar femeia a venit să se certe cu ei. Dar situația a degenerat. Bărbatul a luat o rangă și a lovit-o pe femeie. 

După ce aceasta a căzut, a început să dea în ea și cu picioarele.

Bărbatul s-a răzbunat apoi pe două mașini pe care le-a avariat. Nici muncitorii, nici vecinii nu au intervenit. S-au rezumat la a filma întreaga scenă și a suna la Poliție.

Ajunși la fața locului, polițiștii constănțeni au constatat faptul că în urma conflictului două autoturisme au fost avariate sens în care au întomcit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din fericire, femeia bătută nu a suferit răni grave.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării