main logo
756

Bătaie sângeroasă între un grup de români: 7 persoane au fost rănite

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse pe fondul unei dispute familiale, într-un bloc de locuinţe din sud-vestul Germaniei, informează site-ul de ştiri PZ-news.de.

Bătaie sângeroasă între un grup de români: 7 persoane au fost rănite

Scandalul a început joi noaptea, într-o clădire din localitatea Oberderdingen-Flehingen, situată în apropierea oraşului Karlsruhe, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Vecinii au chemat poliţia după ce au auzit zgomote din apartamentul în care locuiau românii, puțin după ora 11. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că şapte persoane au fost rănite în confruntări, patru prezentând plăgi produse prin utilizarea unor cuţite, pe mâini, corp și gât.

Trei persoane de 19, 20 și 25 de ani au fost rănite ușor, probabil prin bătaie, mai relatează presa germană. Printre acestea sunt și două femei. De asemenea, alți patru români au fost transportați la spital.

Locuința acestora a fost confiscată pentru verificări, iar românii au trebuit să-și petreacă noaptea în altă parte. Anchetatorii nu au găsit însă nimic suspect în interior.

Parchetul din districtul Bruchsal a dispus reţinerea peste noapte a şase persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 39 de ani.

Autorităţile germane încearcă să afle care este motivul violenţelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării