main logo
1119

Bătaie pe o plajă din Belgia: Umbrele, folosite ca proiectile împotriva polițiștilor

O luptă violentă a izbucnit sâmbătă după-amiază pe o plajă din Blankenberge, Belgia. În incident au fost implicate câteva zeci de persoane.

Bătaie pe o plajă din Belgia: Umbrele, folosite împotriva polițiștilorFoto: b1.ro

Declanșatorul acestei bătălii generale, în care s-a aruncat cu nisip, umbrele și alte obiecte folosite pe post de proiectile, nu este clar, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

Potrivit unor imagini surprinse la fața locului și devenite virale, un polițist a fost atacat cu un parasol.

Un angajat al unui bar de pe plajă a declarat că totul a început în jurul unor valuri mari, deoarece toată lumea a început să se deplaseze.

”El a cerut să părăsească plaja sau să dea muzica mai încet și imediat au apărut reacțiile agresive”, a povestit barmanul pentru Belga, citată de La Libre, adăugând că ”în 3 secunde a început o luptă între grupuri sub strigate ”f**k the police”. Poliția a încercat să-i țină la distanță de celelalte persoane de pe plajă pentru că erau mulți”.

Bătaie generală pe o plajă din Belgia

Poliția locală a primit asistență din alte câteva zone.

Bourgmestre Daphné Dumery (N-VA) regretă evenimentele, dar este hotărât să abordeze problema. "Nu se mai poate continua. Facem totul pentru a menține securitatea în stațiunea noastră de pe litoral, iar acum asta ...", a reacționat ea pe rețelele de socializare.

O întâlnire a celulei de securitate a avut loc la ora 19:00.

Secția Bruges din Parchetul Flandrei de Vest a confirmat că mai multe persoane au fost supuse unor arestări administrative sau judiciare. 

Ancheta ar trebui să permită identificarea problemelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării