519
0
Bătaie la bordul unui avion Wizz Air: Pasageri beți, arestați
519
0

Mai mulți turiști britanici au fost arestați după ce pilotul unui avion al companiei Wizz Air, care decolase de pe aeroportul Luton, a fost nevoit să anuleze aterizarea în Budapesta, din cauza pasagerilor care s-au luat la bătaie, relatează The Independent.

Avionul, un Airbus A320, avea la bord 170 de pasageri și membri ai echipajului și se apropia de destinație în momentul în care a izbucnit răfuiala, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Scandalul a pornit după ce un pasager, aparent beat, s-a ridicat de pe scaunul său pentru a merge la toaletă, deși avionul se pregătea de aterizare, iar căpitanul le ceruse tuturor pasagerilor să rămână așezați, cu centurile de siguranță puse.

În momentul în care un însoțitor de zbor i-a atras atenția că trebuie să rămână așezat, bărbatul a refuzat. 

Întrucât pasagerul nu respecta procedurile, căpitanul aeronavei a decis să anuleze aterizarea pe aeroportul Ferihegy, de lângă Budapesta.

Întoarcerea din drum a aeronavei și refuzul pasagerului de a se așeza a stârnit furia altor turiști, care s-au ridicat de pe scaune și s-au luat la bătaie cu pasagerul. 

Toți cei implicați în bătaia din avion ar fi consumat cantități consistente de băuturi alcoolice.

După ce pasagerii bătăuși s-au calmat, avionul a survolat nordul Ungariei și a aterizat în cele din urmă la Budapesta, cu o întârziere de jumătate de oră.

Scandalagii au încercat să își ia bagajele și să iasă din avion, însă pilotul a anunțat că a chemat poliția, anunț primit cu aplauze de ceilalți pasageri ai aeronavei.

Citește și
article image
Candidat plin de sânge la Căușeni. Reacție: E banda lui...
1
500
article image
O femeie leșinată de durere, biciuită într-o piață publică...
0
306
article image
Călătorie de groază cu un autocar de pe ruta Bulgaria -...
4
7314
article image
Aterizare de urgenţă la Frankfurt din cauza unor pasageri...
0
375