main logo
701

Bătaie între un taximetrist şi pasagerul său. Ce i-ar fi făcut şoferul soţiei clientului

Scandal în centrul Galaţiului, cu pumni şi picioare, din cauza unei curse cu taxiul.

Bătaie între un taximetrist şi pasagerul său. De la ce a început totul

Martorii au sunat la 112 şi au anunţat că un taximetrist şi un client s-au luat la bătaie pe stradă, iar trecătorii care au intervenit nu au reuşit să îi despartă, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Scandalul s-a petrecut în urmă cu două seri pe faleza din Galaţi, când un taximetrist a refuzat să ia un bărbat de 50 de ani în maşină pe motiv ca acesta ar fi fost băut.

Martorii spun că taximetristul ar fi lovit-o din greşeală cu uşa pe soţia clientului şi că, de aici, lucrurile au luat-o razna. Cei doi şi-au aruncat reciproc vorbe grele şi, la un moment dat, clientul l-a lovit pe taximetrist cu pumnul în figură. Apoi ar fi dat cu picioarele în maşină, iar şoferul ar fi scos un levier din portbagaj.

Trecătorii au intervenit ca să îi despartă, dar conflictul a fost aplanat doar când au ajuns la faţa locului două echipaje de poliţie. Cei doi bărbaţi, de 50 şi 51 de ani, au fost audiaţi la secţie, iar în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violente şi distrugere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării