main logo
601

Bătaie între un cleric musulman și o apărătoare a drepturilor femeilor

O bătaie între un cleric musulman și o apărătoare a drepturilor femeilor într-un studio de televiziune din India a dus la arestarea bărbatului și a creat dezbateri aprinse în rândul internauților, scrie DNAIndia.

Bătaie între un cleric musulman și o apărătoare a drepturilor femeilor

Clericul musulman a fost arestat după ce a lovit o activistă pentru drepturile omului în timpul unei dezbateri televizate. Spiritele s-au încins în studio în momentul în care a început să se discute despre divorț și drepturile femeilor și despre 'talaq', un cuvânt care rostit de trei ori de un bărbat căsătorit în fața soției lui, face căsătoria nulă, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Bărbatul, identificat ca Mufti Ejaz Arshad Qasmi, a fost arestat după ce postul de televiziune Zee Hindustan a depus o plângere la poliție. Pe imaginile făcute publice de canalul tv se vede cum bărbatul o atacă violent pe Farah Faiz, o apărătoare a drepturilor femeilor, după ce aceasta îl pălmuiește.

Lucrurile au scăpat de sub control între cei doi și mai multe persoane aflate în studio au trebuit să intervină pentru a-i despărți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării