main logo
3340

Bătaie într-un avion Turkish Airlines: Totul a pornit de la o femeie

Scandal de proporții la bordul unui avion Turkish Airlines. Totul ar fi pornit de la o femeie, care a amenințat un pasager. El a reacționat dându-i o palmă, iar alți călători au intervenit pentru a calma spiritele, dar rezultatul a fost o bătaie generală.

Bătaie într-un avion Turkish Airlines: Totul a pornit de la o femeieFoto: captură video

Totul s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte ca avionul Airbus A319 să decoleze din Istanbul, cu destinația Ekaterinburg, al patrulea cel mai mare oraș din Rusia, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

„O femeie a amenințat cu pumnul, apoi un bărbat cu părul cărunt a lovit-o peste față”, a povestit un pasager, citat de Mirror. El a spus că, apoi, un alt bărbat a intervenit în apărarea ei, spunând: „Cum îndrăznești să lovești o femeie?”.

În timp ce copiii speriați plângeau în hohote, mai mulți adulți au intervenit să calmeze spiritele, dar rezultatul a fost haosul general.

Într-un târziu, au ajuns și două însoțitoare de zbor. Cei trei „actori principali” au fost dați jos din avion cu tot cu bagaje, iar aeronava a decolat cu 45 de minute întârziere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării