main logo
828

Bătaie ca în filme între jandarmi și suporteri, la un meci de fotbal din România

Adevărate lupte de stradă s-au purtat în urmă cu scurt timp la Craiova, în zona stadionului din oraş. Suporterii a două echipe rivale de fotbal s-au luat bătaie, înaintea unui meci.

Bătaie ca în filme la un meci de fotbal din România

Violențele au continuat şi în timpul partidei, când mai mulţi indivizi au incendiat scaunele de pe stadion, aşa că au fost evacuaţi, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

La ieşire însă, au început să arunce cu pietre şi bolovani spre jandarmii care asigurau pază în zonă. Doi dintre ei au şi fost răniţi.

Suporterii violenţi au fost îndepărtaţi cu greu din acea zonă. Aproximativ o sută de jandarmi sunt şi acum la faţa locului.

„A exista o altercaţie între suporterii oaspeţi şi jandarmi pe fondul nemulţumirilor suporterilor privind numărul de bilete pus de dispoziţie de către organizatori. Suporterii au început să se manifeste violent din dorinţa de a intra în stadion pe principiul ‘toţi sau niciunul’ şi au forţat intrările. S-a încercat dialogarea cu suporterii, dar fără nici un rezultat, aceştia aruncând cu pietre în jandarmi, iar în urma altercaţiei, trei jandarmi au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, Claudia Niţă.

Potrivit sursei citate, pentru aplanarea conflictului, jandarmii au folosit gradual mijloacele din dotare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării