main logo
835

Băsescu: Rusia are un plan de invadare a Europei pe Dunăre

Fostul președinte Traian Băsescu a atras atenția, în emisiunea "Se întâmplă acum" de pe B1TV, că Rusia ca o superputere care este are un plan de invadare al Europei, iar acesta este cel mai facil de atins pe cursul Dunării.

Băsescu: Rusia are un plan de invadare a Europei pe Dunăre

De asemenea, Băsescu a arătat că știe sigur ca fost președinte în timpul războiului din Ucraina că Rusia voia să ajungă până la Odesa, dar nu a reușit arma rusă să treacă de Mariupol, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

"E o mare problemă pentru Federația Rusă, și de data asta vă vorbesc ca fost președinte care era în funcție când s-a ocupat Crimeea și când a început măcelul din estul Ucrainei, obiectul Federației Ruse a fost atunci să ajungă până la Odesa, cucerind și Odesa. Numai că logistic armata rusă a fost incapabilă să forțeze trecerea de Mariupol. Sper să nu ajungă dar țineți cont că Rusia este membră a Comisiei Dunării, țineți minte că dacă au un plan și sunt o superputere, au plan de invadare a Europei. Lunca Dunării este cel mai ușor acces că nu o să o ia peste Carpați. Un stat ca Federația Rusă nu poate să nu aibă și varianta necesității unei invadări a Uniunii Europene, iar cursul Dunării este cel mai facil drum", a arătat Traian Băsescu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării