334
0
Bărbatul care l-a contrazis pe Dragnea, scos din mulțime și bruscat de primar
334
0

Bărbatul care l-a apostrofat pe președintele PSD Liviu Dragnea, la mitingul de la Suceava, reproșându-i că partidul pe care acesta îl conduce nu a făcut nimic pentru satul românesc, a fost scos din mulțime imediat după schimbul de replici.

În imaginile surprinse în timpul discursului lui Liviu Dragnea se vede cum bărbatul care l-a contrazis este escortat afară de mai mulți bărbați, printre care se numără și primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Bărbatul care a întrerupt discursul este bruscat și împins într-un gard, însă pe filmare nu se aude ce îi spun cei care l-au dat afară.

Președintele PSD Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu un participant la mitingul de la Suceava, acolo unde șeful social-democraților a participat la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România...

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter