main logo
915

Bărbatul care a spovedit o femeie în benzinărie este un fals călugăr

Bărbatul care a spovedit o femeie în spatele unei benzinării - imaginile au făcut senzație în toamna trecută - nu e preot.

Bărbatul care a spovedit o femeie în benzinărie este un fals călugăr

După esteticianul fără liceu și stomatologul zidar, s-a descoperit și falsul călugăr. Bărbatul se îmbrăca în sutană, pretindea că e călugăr la muntele Athos și cerea bani pentru serviciile sale religioase, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro. 

„Preotul” din benzinărie, care a făcut respectivul serviciu de față cu un polițist, este de fapt un escroc, care se numește Valentin Moscalu și este din Câmpulung Moldovenesc. 

În decembrie, magistrații Judecătoriei Cornetu din Ilfov l-au trimis după gratii pentru 30 de zile pentru înșelăciune. Iar acum urmează să fie trimis în judecată. 

A luat 200 de lei pentru o sfeștanie Falsul preot a fost prins în flagrant de polițiștii din orașul Pantelimon în timp ce intrase în casa unei familii să facă o sfeștanie contra sumei de 200 de lei. 

Falsul călugăr a fost reclamat la poliție de familia respectivă. În octombrie anul trecut, falsul preot a fost condamnat de judecătoria Sectorului 3, la 2 ani și jumătate de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru ca a înșelat 14 persoane și le-a luat între 50 și 600 de lei pentru servicii religioase. 

Judecătorii au decis și să îi confiște un Moliftenic”, una dintre cele mai importante cărți pentru preoți, o „Evanghelie”, două cruci din lemn cu inscripția „Ierusalem” și mai multe obiecte preoțești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării