main logo
1026

Bărbatul care a publicat fotografiile cu o actriță dezbrăcată a fost condamnat definitiv la închisoare

Bărbatul din Connecticut care a publicat ilegal mai multe fotografii furate din conturile de Apple iCloud ale mai multor vedete, printre care Jennifer Lawrence, Kate Upton sau Kirsten Dunst, a fost condamnat la opt luni de închisoare.

Bărbatul care a publicat fotografiile cu o actriță dezbrăcată, condamnat

George Garofano a pledat vinovat, în luna aprilie, fiind acuzat că a spart peste 200 de conturi iCloud. El a recunoscut că s-a dat drept un membru al echipei de securitate online a Apple și le-a trimis e-mailuri victimelor, în care le cerea să îi trimită numele de utilizatori și parolele pe care acestea le foloseau, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Garofano este unul dintre cei patru oameni acuzați în scandalul din 2014. Printre victime s-au numărat și vedete, care au vorbit apoi public despre imaginile cu ele în ipostaze intime, apărute pe internet.

„Nu este un scandal. Este o infracțiune sexuală”, a declarat actrița Jennifer Lawrence. „Este dezgustător. Legea trebuie schimbată și atitudinea noastră trebuie să se schimbe”, a spus actrița, adăugând că furtul, indiferent că se fură obiecte personale, bani sau fotografii, este tot furt și că nu victima ar trebui blamată, ci persoana care a comis furtul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării