main logo
496

Bărbatul care a forțat intrarea pe aeroportul din Hanovra refuză să vorbească

Poliţia germană se afla în impas duminică din cauza individului care a pătruns sâmbătă cu maşina pe pista aeroportului Hanovra (nordul Germaniei) şi care refuză să vorbească despre incident.

Bărbatul care a forțat intrarea pe aeroportul german refuză să vorbească

Bărbatul a deschis o poartă de acces şi a pătruns cu maşina pe pista aeroportului, fiind reţinut rapid, însă alerta de securitate a dus la suspendarea zborurilor preţ de câteva ore bune, relatează Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro

Duminică, un purtător de cuvânt al poliţiei federale a declarat că bărbatul, identificat drept un cetăţean polonez în vârstă de 21 de ani, refuză să vorbească despre incident, astfel că autorităţile nu pot afla care au fost motivele din spatele gestului său.

Cu toate acestea poliţia a reiterat că ″nu există niciun fel de indiciu referitor la un posibil context terorist″⁣. Bărbatul se afla sub influenţa drogurilor în momentul pătrunderii pe pistă, testele ulterioare pentru detectarea cocainei şi amfetaminei rezultând pozitive.

Autorităţile încearcă să afle cum a reuşit bărbatul să deschidă o poartă de acces încuiată.

Incidentul a ridicat semne de întrebare în legătură cu standardele de securitate ale aeroportului, un nod important în Germania pentru transportul aerian naţional şi internaţional.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării