main logo
413

Bărbat ucis în India într-o dispută pentru distribuirea apei

Un bărbat a fost ucis în sudul Indiei în timpul unei dispute pentru distribuirea apei, a anunţat vineri poliţia, în timp ce o parte a ţării este devastată de secetă şi de temperaturi de până la 50 de grade Celsius, relatează AFP.

Bărbat ucis în India într-o dispută pentru distribuirea apei

Disputa a început atunci când un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a venit cu tatăl său la o cisternă cu apă în apropiere de Thanjavur, în statul Tamil Nadu, a găsit un bărbat în vârstă de 48 ani împreună cu trei dintre fiii acestuia care scoteau cantităţi mari de apă din vehicul, transmite Știri.md cu referire la Dcnews.ro.

Disputa a devenit violentă, bărbatul de 33 de ani a fost grav rănit şi a murit la spital a doua zi. Tatăl său a fost de asemenea rănit.

Zone întinse ale ţării, în special în statele Tamil Nadu, Maharashtra şi Karnatake, sunt afectate de secetă şi mulţi locuitori din mediul rural depind pentru supravieţuire de venirea cisternelor cu apă.

În partea de nord a ţării statul Uttar Pradesh s-a confruntat de asemenea în ultimele zile cu căldură, furtuni de nisip care au distrus case şi au doborât copaci, omorând 24 de persoane.

Potrivit serviciilor de meteorologie, fenomenele vor continua în următoarele două zile. Anul trecut, în acelaşi stat, furtunile de nisip au făcut 150 de morţi şi numeroase distrugeri.

Musonul anual, care aduce ploi mult aşteptate pe subcontinentul indian, are mai mult de o săptămână întârziere faţă de calendarul obişnuit, dar ar trebui să ajungă în zilele următoare, potrivit serviciilor de meteorologie. 

Ucis pentru un bidon de apă

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării