main logo
792

Bărbat, reținut pentru viol: Victima ar fi o fetiță de 2 ani

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut, vineri, de polițiștii din București, România, fiind acuzat că ar fi violat o fetiță în vârstă de doi ani.

Bărbat, reținut pentru viol:  Victima ar fi o fetiță de 2 ani

Potrivit unor surse, fetița ar avea doi ani și ar fi fiica concubinei bărbatului, transmite Știri.md cu referire la News.ro.

Poliţisti din cadrul Serviciului Omoruri - Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, asupra unei minore, anunţă Poliţia Capitalei.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că suspectul, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa, a abuzat de aceasta, la finele lunii decembrie 2018″, arată sursa citată.

După comiterea faptei, suspectul a părăsit locuinţa în care se stabilise împreună cu mama minorei, fiind găsit în cursul zilei de vineri, când a şi fost dus la audieri, la Serviciul Omoruri.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cu bărbatul în stare de reţinere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării