main logo
1285

Bărbat muşcat de un şarpe de trei metri care a ieşit din toaletă

Un piton de trei metri care s-a strecurat afară dintr-o toaletă l-a muşcat de penis pe un bărbat din Thailanda, informează vineri DPA citând media locale.

Bărbat muşcat de un şarpe de trei metri care a ieşit din toaletă

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost muşcat joi de şarpe în locuinţa sa din Bangkok, a relatat cotidianul local Daily News.

„Am simţit că ceva m-a muşcat de penis. Când am văzut şarpele, l-am prins instinctual cu mâinile ca să mă pot elibera’’, a povestit bărbatul care a necesitat cincisprezece copci, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„Ar fi trebuit să fiu mult mai atent. În urmă cu două luni am văzut şarpele în altă baie din casă, aşa că am folosit o altă toaletă. Însă nu am realizat că cele două ar putea fi conectate’’, a adăugat el.

Echipele de intervenţie au capturat pitonul aflat în casă şi l-au eliberat în sălbăticie, a mai notat publicaţia thailandeză.

În 2016, un alt thailandez a fost muşcat de penis tot de un piton de trei metri care s-a strecurat în toaleta sa.

Niciunul dintre bărbaţi nu a suferit leziuni permanente.

Şerpii sunt des întâlniţi în ţara din Asia de sud-est. Doar în Bangkok, aproape 35.000 de astfel de reptile au fost prinse anul trecut de Departamentul de pompieri şi salvatori, o cifră dublă în comparaţie cu cea înregistrată cu patru ani înainte.

Majoritatea şerpilor din capitala Thailandei sunt pitoni şi nu sunt veninoşi, potrivit departamentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării