27 aug, 2019 20:09
1 234
0

Bărbat mort, care avea o datorie de 90.000 de lei, executat

27 aug, 2019 20:09
1 234
0

Fostul şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Vrancea, mort în urmă cu două săptămâni, este executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Vrancea. Bărbatul avea o datorie de 90.000 de lei către un om de afaceri din Focşani.

Bărbat mort, care avea o datorie de 90.000 de lei, executat

Fostul şef al OPC Vrancea a murit din cauza unui infarct la începutul lunii august, iar decizia instanţei a apărut luni, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Hotărârea este definitivă.

„Admite cererea (...). Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu: sentinţa civilă nr. (...) pronunţată de Judecătoria Focşani. Executarea silită se va face în toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Fără cale de atac. 

Pronunţată în şedinţa publică şi dată în camera de consiliu, astăzi, 26.08.2019”, se arată în soluţia pe scurt publicată de Judecătoria Focşani.

Bărbatul decedat a fost executat silit pentru o datorie de 90.000 de lei. Este vorba despre o suma care a fost împrumutată de la un om de afaceri în două tranşe, în anul 2014.

Împrumutul a fost garantat cu un teren situat în apropiere de oraşul Focşani care, ulterior, a devenit subiectul unui proces, procurorii dovedind că pământul a fost obţinut în baza unor acte false.

Conform legii, datoriile unei persoane decedate vor fi imputate moştenitorilor.

Fostul şef al OPC Vrancea are doi copii din prima căsătorie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter