main logo
675

Bărbat, identificat de un polițist cu ajutorul verighetei pierdute

Un polițist din Colorado și-a folosit talentul de detectiv pentru a găsi un tânăr care-și pierduse verigheta.

Bărbat identificat de un polițist cu ajutorul verighetei pierdute

Înainte să i-o înapoieze, a curățat-o și a lustruit-o - operațiuni necesare, pentru că inelul era pierdut de aproape un an de zile.

Misiune cu totul neobişnuită pentru Dane Stratton, un poliţist din Colorado, în ajun de Crăciun, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

A răspuns la un apel împreună cu colegul său de echipă, iar unul dintre ei a zărit ceva strălucind pe jos, în lumina lanternei.

„Am văzut pe jos un inel. Era murdar și zgâriat. În mod clar, era acolo de multă vreme. Era o verighetă, cu un mesaj de iubire gravat în interior pentru cineva pe nume Natniel. Natniel nu este chiar un nume comun.”

Poliţistul şi-a folosit talentul de detectiv. A consulat baza de date cu populaţia locală şi l-a găsit rapid pe cel care pierduse verigheta. I-a făcut o surpriză chiar în dimineaţa de Crăciun.

Polițist: „Ai pierdut verigheta? Și el mi-a răspuns: Da, dar acum un an!”

Înainte să restituie verigheta, ofiţerul Stratton a trecut pe la un atelier de bijuterii. Încă era deschis, chiar dacă toată lumea să pregătea de vizită lui Moş Crăciun.

„Ne-au ajutat cu mare amabilitate. Au curățat inelul, l-au lustruit, arăta ca nou.”

Fără să ceară vreun ban! A doua zi, Stratton s-a întâlnit cu Natniel și au făcut o poză pentru a imortaliza momentul.

„Era tot un zâmbet când a văzut că îi aduc verigheta. Noi, în Colorado, ne ajutăm unii pe alţii. Chiar şi atunci când nu ne cunoaştem”, le-a spune poliţistul jurnaliştilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării